Nederlands
Welkom op onze mobiele website.

Om alles te lezen over onze diensten, producten, opdrachtgevers en organisatie verzoeken wij u vriendelijk onze site met een tablet of groter scherm te bekijken.

Diensten die wij leveren

Trimension helpt bij adviestrajecten, planvorming en OTO-trajecten in crisisbeheersing. Ook evalueren, coachen en begeleiden we individuen en teams binnen uw crisisorganisatie. We verdiepen ons in uw organisatie. In de technische processen, de politiek-bestuurlijke context, eerder opgedane ervaringen, wensen en behoeften van medewerkers en in actuele ontwikkelingen. Samen kijken we wat nodig is.

Coachen en begeleiden van sleutelfunctionarissen en teams

We fungeren als sparringpartner voor sleutelfunctionarissen en teams. Waar nodig helpen we grenzen verleggen.

Advies en Ondersteuning

We adviseren en ondersteunen u graag bij visie- en beleidsontwikkeling en planvormingstrajecten in crisisbeheersing. Ook kunnen we medewerkers detacheren.

Opleiden, trainen en oefenen

Opleiden, trainen en oefenen in crisismanagement: bij ons staan zowel de inhoud als het individu en de teamprocessen centraal.

Evalueren

Trimension evalueert zowel daadwerkelijke crises, als oefeningen die door organisaties zelf zijn georganiseerd.

Opleiding Crisismanager

E-learning

Netcentrisch werken

Contact

Trimension BV
Delftechpark 11
2628 XJ Delft
[Route met Google Maps]

Tel: 015 - 25 11 670
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster