Nederlands English

Opleiden, trainen en oefenen

Opleiden, trainen en oefenen: niet alleen nuttig voor de crisisorganisatie maar ook voor de dagelijkse organisatie. Bij ons staan zowel de inhoud als het individu en de teamprocessen centraal.

De mens is de sterke schakel in crisisbeheersing. Daarom besteden wij in onze opleidingen, trainingen en oefeningen in crisismanagement veel aandacht aan individuele competenties, teamprocessen en aan de invloed van omgevingsfactoren. Het opleiden, trainen en oefenen van crisisfunctionarissen heeft daardoor een positief effect op de dagelijkse organisatie.

Opleiden

We leiden zowel ervaren als minder ervaren medewerkers op in crisisbeheersing. In onze opleidingen gaan wij voor een goede mix van theorie en praktijk. Met behulp van interactieve werkvormen vergroten we vakbekwaamheid en veerkracht.


Trainen

We trainen medewerkers in crisisorganisaties per rol, op competentie én in teamverband. Wij geven persoonlijke aandacht en we gebruiken originele, verrassende en praktische werkvormen.


Oefenen

Onze oefeningen voor de crisisorganisatie hebben een hoog realiteitsgehalte.

Oefeningen zijn er in alle soorten en maten. Onze oefeningen sluiten altijd aan op de behoeften van onze klanten.


Opleiding Crisismanager

Opdrachtgevers over ons

Corine Dijkhuizen, Manager Facility Services, Rotterdam Ahoy

Trimension verdiept zich uitvoerig in de… Lees verder

E-learning

Contact

Trimension BV
Delftechpark 11
2628 XJ Delft
[Route met Google Maps]

Tel: 015 - 25 11 670
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster

© 2024 Trimension BV | KvK: 27232804 | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Disclaimer & Privacy | Cookies | Sitemap