Nederlands English

Disclaimer

De informatie die wordt aangeboden op de website van Trimension B.V. is met grote zorg samengesteld. Elke vorm van reproductie - in de ruimste zin van het woord -, ieder gebruik van een kopie, of het vermenigvuldigen of verspreiden van (een gedeelte van) de inhoud van de website van Trimension is niet toegestaan.

Trimension verricht veel inspanningen om haar site actueel te houden. Desondanks is het mogelijk dat vermelde informatie achterhaald of tijdelijk niet beschikbaar is. Trimension B.V. kan echter geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele gevolgen hiervan.

Trimension B.V. staat niet in voor de veiligheid van haar site en sluit iedere aansprakelijkheid voor schade als gevolg van het gebruik van de website van Trimension B.V. uit. Hierbij moet gedacht worden aan zaken als computervirussen, computerfraude of schade aan hard- en software. Het gebruik van de site is geheel voor eigen rekening en risico.

Tenslotte is Trimension B.V. niet aansprakelijk voor (de inhoud van) sites die u via eventuele hyperlinks via onze site kunt bezoeken.

 

Privacy statement

De persoonlijke gegevens die u op de website van Trimension B.V. invult, worden door Trimension B.V. uitsluitend gebruikt voor het aangegeven doel; informatie aanvragen of contact zoeken. De site van Trimension B.V. bevat links naar andere websites. Deze websites kunnen andere privacy-regels hanteren. Onze bezoekers dienen hier zelf alert op te zijn, voordat eventuele gegevens verstrekt worden.

Actueel

15 mei 2018Zorgcontinuïteit onder hoge druk Dertien teams, vier dagen, één taak: het organiseren en continueren van de zorg... Lees verder

3 april 2018Voorbereiding op quarantaine bij GGD Rotterdam-Rijnmond De situatie: een cruiseschip met aan boord 14 patiënten die lijden aan een... Lees verder

21 maart 2018Nieuwsbrief Voorjaar 2018

13 maart 2018‘De grootste vrijwilligersactie van Nederland’, Trimension deed mee!

Contact

Trimension BV
Delftechpark 11
2628 XJ Delft
[Route met Google Maps]

Tel: 015 - 25 11 670
E-mail: info@trimension.nl

Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster

© 2017 Trimension BV | KvK: 27232804 | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Disclaimer | Sitemap