Nederlands English

Brexit: herijking BCM en crisismanagement

5 december 2018Welke impact heeft de Brexit op jouw organisatie? Vanaf 29 maart 2019 hoort het Verenigd Koninkrijk (VK) niet meer bij de Europese Unie. Of het een harde, of zachte Brexit wordt hangt voornamelijk af van de stemming in het Britse Lagerhuis die 11 december plaatsvindt.

Voor diverse Nederlandse organisaties die (indirect) handel drijven, of door middel van een andere vorm een relatie hebben met Britse organisaties, zijn er hoe dan ook (financiële) consequenties. De lastigheid is dat organisaties vaak niet weten waarop ze zich voor moeten bereiden. Met een divers aantal klanten hebben we de verkenning gedaan waar de risico’s zitten die vanuit business continuity en crisismanagement van belang zijn. Vraagstukken zijn bijvoorbeeld:

Je risicoprofiel bevindt zich in een dynamische omgeving, de Brexit is daarop nog eens een extra aanjager. Nu aan de slag gaan om risico’s opnieuw in kaart te brengen is nodig om passende maatregelen te nemen en zo je BCM en crisismanagement actueel en veerkrachtig te houden. Wil je meer weten hoe we andere partijen hebben geholpen en wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met Kristian.

Terug naar het nieuws overzicht

Onze medewerkers

Vragen

Aarzel niet en neem contact op.
Bel 015 25 11 670 of stuur een bericht.

Vragen?

Heeft u een vraag voor onze organisatie, bel dan 015 25 11 670 of stuur een bericht via onderstaand formulier.

Versturen
 • Sluiten ×
  Contact

  Trimension BV
  Delftechpark 11
  2628 XJ Delft
  [Route met Google Maps]

  Tel: 015 - 25 11 670
  E-mail: info@trimension.nl

  Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster

  © 2017 Trimension BV | KvK: 27232804 | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Disclaimer & Privacy | Cookies | Sitemap