Nederlands English

Crisissimulaties voor parkeergarages

20 July 2018Hoe bereiden wij parkeergarages voor op crises? Een paar jaar geleden kwam bij de gemeente Amsterdam 'een signaal' binnen van een mogelijke terreurdreiging in de parkeergarage onder de Amsterdam ArenA tijdens het evenement Sensation White. Trimension ondersteunde de Gemeente Amsterdam bij de voorbereiding op calamiteiten in parkeergarages.

Voor de gemeente Amsterdam die meer dan negentig parkeergarages in haar bezit heeft, hebben Kristian en Roos voor de afdeling Garageparkeren na het schrijven van het calamiteitenbestrijdingsplan, het organiseren van zogenaamde 'walkthroughsessies' voor de betrokken rollen, vijf oefendagen georganiseerd om het plan (en de daarin beschreven werkwijze) te testen. Diverse garages in Amsterdam zijn als risico-object benoemd en verdienen daarom aandacht op het gebied crisisbeheersing.

 

 

 

 

 

 

 

De calamiteitenorganisatie - van meldkamermedewerkers tot afdelingshoofden - werd geconfronteerd met een scenario waarbij het calamiteitenbestrijdingsplan in werking werd gezet en melding, alarmering en opschaling werden beoefend.

De organisatie heeft laten zien prima in staat te zijn conform afgesproken werkwijze te handelen tijdens diverse soorten (gesimuleerde) calamiteiten. Dank aan alle deelnemers voor het neerzetten van een mooie oefening en complimenten voor het resultaat, enthousiasme, inlevingsvermogen en actief meedoen!

Wil je meer weten over de crisisbestendigheid van parkeergarages of andere objecten? Neem dan gerust contact op.

Terug naar het nieuws overzicht

Onze medewerkers

Vragen

Aarzel niet en neem contact op.
Bel 015 25 11 670 of stuur een bericht.

Vragen?

Heeft u een vraag voor onze organisatie, bel dan 015 25 11 670 of stuur een bericht via onderstaand formulier.

Versturen
 • Sluiten ×
  Contact

  Trimension BV
  Delftechpark 11
  2628 XJ Delft
  [Route met Google Maps]

  Tel: 015 - 25 11 670
  E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

  Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster

  © 2017 Trimension BV | KvK: 27232804 | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Disclaimer & Privacy | Cookies | Sitemap