Nederlands English

Crisistools, handige hulpmiddelen in de warme fase! Is jouw crisistoolbox al gevuld?

4 maart 2019Goede voorbereiding op crises vergt nogal wat van een organisatie. Het betekent regelmatig trainen en oefenen, nieuwe crisisfunctionarissen opleiden en zorgen dat de plannen op orde zijn om te zorgen dat je veerkrachtig genoeg bent op de momenten dat het van de organisatie wordt gevraagd. Vaak merken we dat er de behoefte is aan iets behapbaars. Een praktisch handvat met de juiste tips & tricks om tijdens crises erbij te kunnen pakken. Zo houd je ook onder grote tijdsdruk de aandacht bij de juiste zaken. Trimension introduceert de ‘Crisistools’. De tools zorgen dat jouw organisatie zich beter kan voorbereiden op crises én praktische ondersteuning biedt tijdens crises.

Crisistools bieden functionarissen en teams écht praktische houvast om op flexibele wijze tot de goede acties te komen. Daarmee zijn ze een essentieel hulpmiddel om gecoördineerd te kunnen improviseren. Elke tool is eenvoudig en behapbaar. Daardoor kun je ze er makkelijk bij houden en gebruiken tijdens OTO en wanneer het echt crisis is. Bovendien is elke crisistool specifiek ‘te trainen’: je kunt ook met gemengde groepen gericht de crisistools en de bijbehorende competenties trainen.

De hele set bestaat uit veertien verschillende crisistools die ieder ingaan op een onderdeel van de crisistijdlijn: Signaleren, Alarmeren, Opschalen, Responsfase, Afschalen, Nafase en Evaluatie. Elke tool is vormgegeven in speelse en simpele hand-out, waarop stap voor stap wordt aangegeven welke acties je kunt ondernemen en op welke manier. Alvast een voorproefje? Klik hier!

Hoe zijn crisistools voor jouw organisatie in te zetten? Sowieso vormen crisistools de basis voor OTO-activiteiten. Daarnaast zijn ze uitermate goed in te zetten als:

Onze standaard crisistools zijn heel goed bruikbaar en de crisistools werken nog beter als zij naadloos aansluiten bij jouw organisatie. Wij kunnen de tools dan ook op zowel inhoud als layout aanpassen naar behoefte van je organisatie en werkwijze.

Weten hoe crisistools kunnen worden ingezet binnen jouw organisatie? Marcel en Roos vertellen je daar met plezier meer over!

Terug naar het nieuws overzicht

Onze medewerkers

Vragen

Aarzel niet en neem contact op.
Bel 015 25 11 670 of stuur een bericht.

Vragen?

Heeft u een vraag voor onze organisatie, bel dan 015 25 11 670 of stuur een bericht via onderstaand formulier.

Versturen
 • Sluiten ×
  Contact

  Trimension BV
  Delftechpark 11
  2628 XJ Delft
  [Route met Google Maps]

  Tel: 015 - 25 11 670
  E-mail: info@trimension.nl

  Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster

  © 2017 Trimension BV | KvK: 27232804 | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Disclaimer & Privacy | Cookies | Sitemap