Nederlands English

‘De grootste vrijwilligersactie van Nederland’, Trimension deed mee!

13 maart 2018Op 9 en 10 maart 2018 organiseerde het Oranje Fonds NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Bijna 10.000 klussen zijn landelijk opgepakt en ook Trimension heeft haar steentje kunnen bijdragen aan deze actie. Met acht enthousiaste collega’s en één buurtbewoner waren we op 9 maart te vinden bij kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof aan de Kalfjeslaan in Delft.

Na vriendelijk verwelkomd te zijn op de kinderboerderij en na een kleine rondleiding, werd een beroep gedaan op de schuur- en schilderkunsten van de aanwezige vrijwilligers. Gesteund door het goede klusweer zijn we snel aan de slag gegaan! Een schuur is voorzien van een nieuwe verflaag, een bruggetje zag er al snel als nieuw uit, de bankjes zijn weer uitnodigend om op te zitten, de schommel is flitsend fris gekleurd, de houten koe is weer herkenbaar en een groot speeltoestel kan zo nog jaren mee.

Bijkomend voordeel voor de klussers was dat er in de pauze tijd was om de geitjes te knuffelen. Dat was weer eens wat anders dan de drukte die het trainersvak vaak met zich meebrengt! Na een dag hard werken hebben we voldaan de kinderboerderij achter ons gelaten, waar de volgende dag een andere groep vrijwilligers verder heeft geklust.

Dit jaar was het tweede jaar dat Trimension deelnam aan NLdoet. Ons voornemen? Volgend jaar weer!

Lees er hier meer over op de website van Kinderboerderij Tanthof. 

Terug naar het nieuws overzicht

Onze medewerkers

Vragen

Aarzel niet en neem contact op.
Bel 015 25 11 670 of stuur een bericht.

Vragen?

Heeft u een vraag voor onze organisatie, bel dan 015 25 11 670 of stuur een bericht via onderstaand formulier.

Versturen
 • Sluiten ×
  Contact

  Trimension BV
  Delftechpark 11
  2628 XJ Delft
  [Route met Google Maps]

  Tel: 015 - 25 11 670
  E-mail: info@trimension.nl

  Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster

  © 2017 Trimension BV | KvK: 27232804 | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Disclaimer & Privacy | Cookies | Sitemap