Nederlands English

Ervaar de impact van online media tijdens een crisissituatie

13 January 2020Trimension heeft een nieuwe mediasimulator in huis om crisisteams tijdens oefeningen te confronteren met realistische crisisscenario’s. Door de impact van online media te simuleren ervaren deelnemers de druk vanuit de buitenwereld tijdens een crisis. De uitdaging is om hiermee goed om te gaan, door berichten te analyseren, reacties te plaatsen en nieuwsberichten vanuit de eigen organisatie te plaatsen.

Realistisch oefenen
In de mediasimulator plaatsen wij tijdens een oefening of training mediaberichten via verschillende kanalen zoals Twitter, Facebook, NU.nl, De Telegraaf, NOS, regionale media etc.). Dit kunnen teksten zijn maar ook afbeeldingen, video’s en geluidsfragmenten. Daarnaast kunnen webredacteuren en publieksvoorlichters direct teksten plaatsen op een intranet of website of reageren op tweets en facebookberichten. De berichten worden real-time weergegeven en getoond tussen echte berichten van nieuwssites. Ook kunnen deelnemers switchen tussen verschillende nieuwsbronnen, waardoor de omgeving een zeer realistische uitstraling heeft.

Eenvoudig in gebruik
Zowel voor deelnemers in oefeningen als voor degenen die tegenspel bieden werkt de mediasimulator eenvoudig en intuïtief. Berichten plaatsen is met een paar klikken gedaan.

Meer informatie?
Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze mediasimulator voor jouw organisatie? Neem dan contact op met Leonie Verbruggen.

Terug naar het nieuws overzicht

Onze medewerkers

Vragen

Aarzel niet en neem contact op.
Bel 015 25 11 670 of stuur een bericht.

Vragen?

Heeft u een vraag voor onze organisatie, bel dan 015 25 11 670 of stuur een bericht via onderstaand formulier.

Versturen
 • Sluiten ×
  Contact

  Trimension BV
  Delftechpark 11
  2628 XJ Delft
  [Route met Google Maps]

  Tel: 015 - 25 11 670
  E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

  Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster

  © 2017 Trimension BV | KvK: 27232804 | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Disclaimer & Privacy | Cookies | Sitemap