Nederlands English

Even voorstellen... Max Mutsaers!

18 May 2021Sinds 1 maart hebben wij maar liefst vier nieuwe medewerkers in dienst. Om hen beter te leren kennen zetten wij de komende tijd elke week een interview met één van hen online. Deze week is onze collega Max Mutsaers aan de beurt.

“Ik verwacht dat onze steeds verder verbonden wereld meer geneigd zal raken tot crises: één vertraagde tanker in het Suezkanaal kan al wereldwijd enorme schade berokkenen.”

Stel jezelf even kort voor
Mijn naam is Max Mutsaers, 30 jaar, afkomstig uit Hilvarenbeek. Sinds april combineer ik de Master Crisis and Security Management met mijn fulltimebaan bij Trimension. Daarvoor ben ik werkzaam geweest bij o.a. de GGD en de Koninklijke Marine.

Hoe ben je bij crisismanagement terechtgekomen?
Ik houd van uitdaging en het verleggen van grenzen. Mijn persoonlijke motto luidt aut viam inveniam, aut faciam: ik zal een weg vinden of er één maken. Tijdens mijn loopbaan bij de Koninklijke Marine ontdekte ik dat ik enorm veel energie krijg door crises op een pragmatische wijze aan te pakken, met een professioneel team. De visie op crisismanagement van Trimension, het ‘gecoördineerd improviseren’, sluit hier perfect bij aan.

Hoe bevallen de eerste weken bij Trimension?
Goed. Ik word volop meegenomen en krijg de mogelijkheid om zelf initiatieven te ontplooien. Daarnaast loopt er dusdanig veel kennis en ervaring rond dat ik hier de komende tijd niet uitgeleerd raak. Het is vooral mooi om te zien dat je in een team terechtkomt dat professioneel op een enorm hoog niveau zit, maar tegelijkertijd ook met beide benen op de grond blijft staan. 

Hoe is het om midden in de coronacrisis te starten bij Trimension?
Dit is voor mij eigenlijk een perfect moment om binnen te komen bij Trimension. Voorheen heb ik vooral veel operationele en tactische ervaring opgedaan met crisismanagement. Op dit moment stap ik in een organisatie die op alle niveaus al enorm veel gedaan heeft in deze crisis. Hierdoor kan ik kennis putten uit de diverse projecten en evaluaties die al gedaan zijn. Daarnaast is de organisatie dusdanig op orde dat ik de ruimte heb om op collega’s af te stappen en van hun ervaringen te leren.

Wat verwacht je in de toekomst op het gebied van crisismanagement?
Crisismanagement zal in de nabije toekomst nog altijd mensenwerk blijven. Dit komt simpelweg omdat het improvisatie- en beslissingsvermogen van geautomatiseerde systemen nog niet op een voldoende niveau is om het van ons over te nemen. Ik verwacht wel dat onze steeds verder verbonden wereld meer geneigd zal raken tot crisis: één vertraagde tanker in het Suezkanaal kan al wereldwijd enorme schade berokkenen. De kunst van crisismanagement zal dan ook waarschijnlijk een internationaler karakter gaan vertonen, en zal zich meer moeten richten op de vele verbindingen die we in de 21e eeuw steeds intensiever gebruiken.

Terug naar het nieuws overzicht

Onze medewerkers

Vragen

Aarzel niet en neem contact op.
Bel 015 25 11 670 of stuur een bericht.

Vragen?

Heeft u een vraag voor onze organisatie, bel dan 015 25 11 670 of stuur een bericht via onderstaand formulier.

Versturen
 • Sluiten ×
  Contact

  Trimension BV
  Delftechpark 11
  2628 XJ Delft
  [Route met Google Maps]

  Tel: 015 - 25 11 670
  E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

  Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster

  © 2023 Trimension BV | KvK: 27232804 | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Disclaimer & Privacy | Cookies | Sitemap