Nederlands English

Even voorstellen... Myrna van Doorn

7 June 2021Sinds 1 maart hebben wij maar liefst vier nieuwe medewerkers in dienst. Om hen beter te leren kennen zetten wij de komende tijd om de week een interview met één van hen online. Deze week staat onze collega Myrna van Doorn in het spotlicht.

"Door allerlei ontwikkelingen ontstaan er telkens nieuwe en complexere typen crises die gemanaged moeten worden."

Stel jezelf even kort voor
Ik ben Myrna van Doorn en ik ben sinds 1 april begonnen bij Trimension als trainee trainer/adviseur. Hiervoor heb ik Bestuurskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en heb ik de Master Crisis and Security Management aan de Universiteit Leiden afgerond. 

Hoe ben je bij crisismanagement terechtgekomen?
Voornamelijk de dynamiek van het veld trekt mij erg aan. Het vak is constant in beweging en groeit mee met de ontwikkelingen die in de praktijk plaatsvinden. Daarbij is een crisis natuurlijk hetzelfde en beperkt het zich niet tot één bepaalde sector. Crisismanagement brengt veel thema's samen, zoals besluitvorming, organisatiekunde, netwerkmanagement en leiderschap. Deze diversiteit maakt het voor mij een heel interessant vakgebied. 

Hoe bevallen de eerste weken bij Trimension?
Sinds dag 1 ben ik leuk ontvangen door mijn collega's; de sfeer onderling is heel open en relaxed, waardoor je echt in een warm bad terechtkomt. Ik moet nog veel leren, maar iedereen staat ervoor open dingen uit te leggen en neemt je graag mee. Ik ben dan ook heel nieuwsgierig naar de verschillende opdrachten en opdrachtgevers waar ik nog mee ga werken. Daarnaast is iedereen heel dankbaar als je hen iets uit handen kan nemen. Zo draag ik graag mijn steentje bij, ook om het werk mij gauw eigen te maken. Verder is het natuurlijk vooral veel nieuwe informatie verwerken, maar dat hoort erbij!

Hoe is het om midden in de coronacrisis te starten bij Trimension?
Beginnen aan een nieuwe baan in deze tijd is natuurlijk enigszins gek; de meeste trainingen en oefening zijn online en ook je collega's zie je veel via een beeldscherm. Gelukkig hebben wij de kans om toch 'corona-proof' op kantoor in te werken. Aan de andere kant had een startperiode bij Trimension natuurlijk niet relevanter en leerzamer kunnen zijn dan dit; crisismanagement zie je overal!

Wat verwacht je in de toekomst op het gebied van crisismanagement?
Crisismanagement is constant in ontwikkeling, het veld staat nooit stil. Dit kan ook niet, want door allerlei ontwikkelingen ontstaan er telkens nieuwe en complexere typen crises die gemanaged moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat de wereld steeds nauwer verbonden raakt en de groeiende aandacht voor cyber security management. We zijn daarom nooit uitgeleerd als het gaat om crisisbeheersing. Het zou mij niets verbazen als crisismanagement als (vak)gebied de komende jaren alleen maar belangrijker wordt. 

Terug naar het nieuws overzicht

Onze medewerkers

Vragen

Aarzel niet en neem contact op.
Bel 015 25 11 670 of stuur een bericht.

Vragen?

Heeft u een vraag voor onze organisatie, bel dan 015 25 11 670 of stuur een bericht via onderstaand formulier.

Versturen
 • Sluiten ×
  Contact

  Trimension BV
  Delftechpark 11
  2628 XJ Delft
  [Route met Google Maps]

  Tel: 015 - 25 11 670
  E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

  Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster

  © 2022 Trimension BV | KvK: 27232804 | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Disclaimer & Privacy | Cookies | Sitemap