Nederlands English

Incompany workshop: Hoe volwassen is jouw organisatie?

12 maart 2019Hoe Volwassen is de preparatie van jouw organisatie op crises? Supersnel inzicht via een incompany workshop!

In onze vorige blog hebben we ons Volwassenheidsmodel kort toegelicht: een model dat bestaat uit zes thema’s met elk diverse eigen indicatoren die crisispreparatie beïnvloeden. Die thema’s vormen samen de basis voor het “Volwassenheidsniveau” van de preparatie van de crisisorganisatie. Het Volwassenheidsmodel is een hulpmiddel, een manier om een goed beeld te krijgen van hoe Volwassen de preparatie van je crisisbeheersing is en welke kansen er liggen voor de toekomst.

Het Volwassenheidsmodel is eerder ingezet tijdens de masterclass, waarover in deze blog is te lezen. Mede door alle enthousiaste reacties van de deelnemers zijn wij er nog meer van overtuigd dat het Volwassenheidsmodel écht werkt en heel nuttig is. We krijgen er veel vragen over vanuit onze klanten en er is veel belangstelling om er mee aan de slag te gaan. Dat doen we nu ook door het Volwassenheidsmodel te gebruiken tijdens een incompany workshop: binnen een dag heb je de organisatie-specifieke analyse, de uitkomsten en de inzichten beschikbaar!

Tijdens deze incompany workshop zet je het Volwassenheidsmodel in voor jouw eigen crisisorganisatie, onder begeleiding van een senior trainer/adviseur van Trimension en met behulp van een webbased tool.

Deze tool maakt inzichtelijk op welk thema je het als organisatie al heel goed doet en waar nog winst valt te behalen. Een mooie manier om te kijken of de resultaten overeenkomen met je verwachtingen en om te kijken waar je naar toe wilt werken in de komende periode.

Deze vorm biedt de mogelijkheid om met een zeer ervaren trainer/adviseur één-op-één, of gezamenlijk met een aantal collega’s, het volwassenheidsmodel te gebruiken. Verken actief en efficiënt hoe je de preparatie naar een hoger niveau kunt tillen en welke mooie ontwikkelingen en perspectieven de komende jaren mogelijk zijn. De begeleider adviseert daarbij vanuit de eigen expertview en stimuleert de deelnemer(s) om hun analyse zo scherp en concreet mogelijk uit te voeren.

Wil jij met ons in kaart brengen hoe Volwassen jouw crisisorganisatie is met betrekking tot preparatie op crises en calamiteiten? Of ben je nieuwsgierig en wil je graag meer informatie? Neem contact op met Marthe of Roel! Meedoen aan een volgende masterclass is natuurlijk ook mogelijk. Laat maar horen, we sparren graag met je over de mogelijkheden die het volwassenheidsmodel voor jouw organisatie biedt.

Terug naar het nieuws overzicht

Onze medewerkers

Vragen

Aarzel niet en neem contact op.
Bel 015 25 11 670 of stuur een bericht.

Vragen?

Heeft u een vraag voor onze organisatie, bel dan 015 25 11 670 of stuur een bericht via onderstaand formulier.

Versturen
 • Sluiten ×
  Contact

  Trimension BV
  Delftechpark 11
  2628 XJ Delft
  [Route met Google Maps]

  Tel: 015 - 25 11 670
  E-mail: info@trimension.nl

  Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster

  © 2017 Trimension BV | KvK: 27232804 | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Disclaimer & Privacy | Cookies | Sitemap