Nederlands English

Opleiding Informatiecoördinator Practitioner

20 October 2020Grote stappen maken in het professionaliseren van je crisisrol als Informatiecoördinator en het vergroten van je vermogen om 'gecoördineerd te improviseren'. In drie intensieve dagen scherpen we de competenties aan die jij nodig hebt om je crisisrol goed te kunnen vervullen. Dat doe je in onze opleiding Crisismanager Informatiecoördinator Practitioner. Schrijf je nu in!

Sleutelfunctionarissen in de rol van Informatiecoördinator versterken hun persoonlijke 'crisismeesterschap' en gaan beter om met informatie en besluiten tijdens crises. Deze opleiding is een logisch vervolg op de voorbereidingen van de 'go-live' oefening waarin de basis is gelegd. Door interactieve lesvormen, oefeningen en vaardigheidstrainingen leer je over de inhoudelijke, procesmatige, persoonlijke en groepsdynamische aspecten in crisissituaties. Je bouwt je ervaring verder uit. Bewustzijn van gedrag, keuzes maken en daarover kunnen communiceren versterkt de 'autonomie' van de deelnemer. Hiervoor maken we onder meer gebruik van Insights Discovery Colours.

Sinds 1992 ondersteunen wij vele organisaties en crisismanagers, met advies, oefenprogramma’s en het evalueren van crisissituaties. De daarin opgebouwde kennis, expertise en ervaring hebben wij samengevoegd in onze meerdaagse Opleiding Informatiecoördinator Practitioner.

Voor wie is deze opleiding geschikt?

Download de brochure hier of schrijf je in op één van de onderstaande opleidingsmomenten:

Opleiding 04: 13, 14 en 15 april 2021
Opleiding 05: 15, 16 en 17 juni 2021
Opleiding 06: 30 november, 1 en 2 december 2021

Terug naar het nieuws overzicht

Onze medewerkers

Vragen

Aarzel niet en neem contact op.
Bel 015 25 11 670 of stuur een bericht.

Vragen?

Heeft u een vraag voor onze organisatie, bel dan 015 25 11 670 of stuur een bericht via onderstaand formulier.

Versturen
 • Sluiten ×
  Contact

  Trimension BV
  Delftechpark 11
  2628 XJ Delft
  [Route met Google Maps]

  Tel: 015 - 25 11 670
  E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

  Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster

  © 2022 Trimension BV | KvK: 27232804 | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Disclaimer & Privacy | Cookies | Sitemap