Nederlands English

Terugblik OTOpia: de uitdagingen van terrorismegevolgbestrijding

1 augustus 2018Net echt. Zo voelde het nagebouwde ondergrondse metrostation van het Trainingscentrum op de kazerne in Vught, waar normaal gesproken terrorismebestrijding wordt beoefend. Maar niet op 28 juni 2018: toen maakte de locatie deel uit van OTOpia, een netwerkevent voor crisispartners en OTO (Opleiden-Trainen-Oefenen)-vertegenwoordigers. Leendert en Roos waren erbij met een mooie stand op de kennis- en innovatiemarkt.

Achterliggend doel van het event was om een platform te creëren voor alle professionals die een belangrijke rol spelen in Opleiden-Trainen-Oefenen voor crisisbeheersing. Het thema dit jaar was Terrorismegevolgbestrijding (TGB). Na een interessante opening werden gedurende de dag workshops gegeven door diverse functionarissen in de wereld van crisisbeheersing. Ook was er de kennis & innovatiemarkt. De dag bood een mooie kans om te laten zien wat Trimension allemaal te bieden heeft.

TGB vraagt om een goed basisniveau van de crisisorganisatie en vakbekwaamheid van de crisisfunctionarissen. Wij werken met onze opdrachtgevers aan het verbeteren van dat basisniveau vanuit het risicoprofiel en aan het vermogen om gecoördineerd te improviseren. Wij doen dat door het toepassen van innovatieve werkvormen (bijvoorbeeld TeamResourceManagement, OTO, e-learning) en met inzet van ervaren en gedreven trainers.

We kijken terug op een dag waarop nieuwe contacten zijn gelegd, goede gesprekken zijn gevoerd en we ons enthousiasme voor het vak ruimschoots hebben mogen delen met andere eveneens gedreven crisisprofessionals.

Dank aan de organisatie van OTOpia voor de mooie dag!

Meer weten over Trimension en Terrorismegevolgbestrijding? Schroom niet en neem contact met Leendert of Roos op.

Terug naar het nieuws overzicht

Onze medewerkers

Vragen

Aarzel niet en neem contact op.
Bel 015 25 11 670 of stuur een bericht.

Vragen?

Heeft u een vraag voor onze organisatie, bel dan 015 25 11 670 of stuur een bericht via onderstaand formulier.

Versturen
 • Sluiten ×
  Contact

  Trimension BV
  Delftechpark 11
  2628 XJ Delft
  [Route met Google Maps]

  Tel: 015 - 25 11 670
  E-mail: info@trimension.nl

  Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster

  © 2017 Trimension BV | KvK: 27232804 | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Disclaimer & Privacy | Cookies | Sitemap