Nederlands English

Trimension springt (graag) bij!

25 februari 2019Wij detacheren regelmatig collega’s bij een klant en merken dat deze dienstverlening erg welkom is, maar ook nog lang niet bij al onze opdrachtgevers bekend. Tijd voor een informatief stukje dus.

Gedetacheerd zijn is voor ons echt een kers op de taart, want we krijgen een kijkje in de praktijk en kunnen hands-on meehelpen om die praktijk beter te maken. Voor de klant zijn we het lot uit de loterij, doordat we zorgen voor een ervaren extra hoofd en een extra paar handen (en eventueel een extra paar voeten) in de voorbereiding op crisis wanneer die hulp op andere manieren niet snel genoeg te regelen is.

Een mooi voorbeeld is dat van collega Danny Exalto - senior trainer en adviseur crisisbeheersing – die in het afgelopen jaar het Hoogheemraadschap van Delfland 2 dagen in de week voor een periode van 5 maanden heeft geholpen. Danny heeft met veel plezier en – het belangrijkste voor de klant – met goed resultaat de crisisorganisatie ondersteund door in samenwerking met team crisisbeheersing verschillende vragen en onderwerpen op te pakken en af te handelen. Zo heeft hij onder meer:

Danny werkt al meer dan 20 jaar voor Trimension en heeft met recht een schat aan ervaring. Hierdoor kan hij direct aan de slag met allerlei taken. Bovendien brengt hij een frisse blik mee op uitdagingen die spelen en kan hij daarvoor creatieve oplossingen bedenken.   

We gaan graag in overleg met u over detachering van één van onze junior, medior of senior collega’s voor kortere of langere tijd voor één of meerdere dagen per week. We springen graag in bij ziekte, speciaal verlof of vertrek van een medewerker, maar u kunt ook op ons rekenen bij speciale projecten of wanneer het werk zich heeft opgehoopt na één of meer crises.

Neem dus vooral contact op als u met een capaciteitsprobleem zit. U kunt hiervoor natuurlijk terecht bij uw vaste contactpersoon, maar als u die niet heeft kunt contact opnemen met Roel Derckx.

Terug naar het nieuws overzicht

Onze medewerkers

Vragen

Aarzel niet en neem contact op.
Bel 015 25 11 670 of stuur een bericht.

Vragen?

Heeft u een vraag voor onze organisatie, bel dan 015 25 11 670 of stuur een bericht via onderstaand formulier.

Versturen
 • Sluiten ×
  Contact

  Trimension BV
  Delftechpark 11
  2628 XJ Delft
  [Route met Google Maps]

  Tel: 015 - 25 11 670
  E-mail: info@trimension.nl

  Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster

  © 2017 Trimension BV | KvK: 27232804 | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Disclaimer & Privacy | Cookies | Sitemap