Nederlands English

Vakbekwaam in de veiligheidsregio

30 October 2019Door hevige sneeuwval stort het dak van een gebouw in de Efteling in. Paniek! Gewonden! Kortom, grote noodzaak tot gecoördineerde hulpverlening. Dit alles gebeurde gelukkig niet echt, maar fictief tijdens een CoPI-oefening, waaraan zowel de Efteling als de Veiligheidsregio Midden- en West- Brabant deelnamen.

Het hoofddoel van de oefening was het versterken van de samenwerking tussen het CoPI en de crisisorganisatie van de Efteling. Eén plus één is drie, want door de slimme inzet van waarnemers kon zowel op individueel, team-, organisatie- als overkoepelend niveau worden waargenomen. Onze rol hierin was het creëren van een uitdagend scenario voor alle oefenende teams, het organiseren en coördineren van tegenspel inclusief mediasimulator, het waarnemen en begeleiden van teams en de evaluatie.

Dit soort oefeningen zijn voor ons de kers op de taart. Wat doen we nog meer?

Wij zetten graag dat stapje extra. Is er ruimte voor maatwerk? Ben je op zoek naar een innovatieve partner? Wil je OTO eens anders inrichten? Dan komen we graag met je in gesprek.

Ben je geïnteresseerd in meer informatie of heb je vragen? We zijn bereikbaar via 015 25 11 670 en altijd in voor een kopje koffie.

Terug naar het nieuws overzicht

Onze medewerkers

Vragen

Aarzel niet en neem contact op.
Bel 015 25 11 670 of stuur een bericht.

Vragen?

Heeft u een vraag voor onze organisatie, bel dan 015 25 11 670 of stuur een bericht via onderstaand formulier.

Versturen
 • Sluiten ×
  Contact

  Trimension BV
  Delftechpark 11
  2628 XJ Delft
  [Route met Google Maps]

  Tel: 015 - 25 11 670
  E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

  Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster

  © 2017 Trimension BV | KvK: 27232804 | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Disclaimer & Privacy | Cookies | Sitemap