Nederlands English

Waarom stoppen als het ook online kan?

25 June 2020Corona heeft op iedere organisatie, op haar eigen manier, een grote druk gelegd. Nu meer dan ooit merken we hoe belangrijk het is om crisismanagement goed op orde te hebben. Het Opleiden, Trainen en Oefenen (OTO) hierin is dan ook een groot onderdeel hiervan. De afgelopen periode hebben we daarom ook veel geïnvesteerd in het ontwikkelen van OTO-activiteiten die volledig online plaatsvinden. Daarnaast trainen we de crisiscoördinatoren / OTO-coördinatoren om zelf online OTO te geven aan de leden van de crisisorganisatie. We delen graag onze ervaringen en een aantal producten.

Drie voorbeelden van wat prima online kan
Van kleine intervisies tot grote oefeningen, het kan allemaal online! Dankzij de technische mogelijkheden van tegenwoordig kan er véél meer dan de meeste mensen weten. Drie voorbeelden van wat we specifiek online aanbieden zijn:

Start in één dag met online OTO
Op verzoek van veel OTO-coördinatoren hebben we een train-de-trainer van slechts één dag ontwikkeld! In deze dag word je klaargestoomd om zelf online OTO-activiteiten te geven aan de leden van jouw crisisorganisatie. Direct te gebruiken praktische handvatten waarmee je jouw deelnemers online kan verbazen met hoe leuk en interessant online leren, trainen en oefenen kan zijn! Ongeacht je ervaring is dit de snelste manier om online OTO goed aan te pakken. Al na één training kan je direct starten met het geven van je eigen kleine online opleidingen, trainingen en oefeningen. Klik hier om de brochure te lezen en je aan te melden voor deze training.

Terug naar het nieuws overzicht

Onze medewerkers

Vragen

Aarzel niet en neem contact op.
Bel 015 25 11 670 of stuur een bericht.

Vragen?

Heeft u een vraag voor onze organisatie, bel dan 015 25 11 670 of stuur een bericht via onderstaand formulier.

Versturen
 • Sluiten ×
  Contact

  Trimension BV
  Delftechpark 11
  2628 XJ Delft
  [Route met Google Maps]

  Tel: 015 - 25 11 670
  E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

  Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster

  © 2022 Trimension BV | KvK: 27232804 | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Disclaimer & Privacy | Cookies | Sitemap