Nederlands English
foto van Anouk Lindner | Trimension

Anouk Lindner

Trainer/Adviseur | Projectleider
Linkedin profiel .(JavaScript must be enabled to view this email address) 06-14816844

Rust creëren in chaos vind ik altijd een uitdaging en tegelijkertijd het leukste dat er is. Dit is precies waarom werken in het vakgebied crisisbeheersing zo mooi is. Als geboren doemdenker heb ik een grote fascinatie voor alles wat mis kan gaan, maar tegelijkertijd brengt het mij in de gelegenheid om structuur aan te brengen en naar oplossingen te zoeken. Ik doe dit het liefst met mensen om mij heen, dus dat betekent met mijn team, maar vooral met ons netwerk. Mijn steentje kunnen bijdragen en stiekem zelf veel kennis opdoen over de inhoud binnen de verschillende sectoren is de rede dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. 

Ik ben van nature pragmatisch ingesteld en heb dan ook een ‘geen woorden, maar daden’-mentaliteit. De opleiding Integrale Veiligheidskunde sloot daar perfect op aan. Twee jaar vol in de boeken en daarna twee jaar werken in het veld hielpen mij mijn passie voor crises en alles wat daarbij komt kijken verder te ontwikkelen. Trimension bood de gelegenheid om met volle inzet aan de slag te gaan en een kijkje in de keuken te nemen. Niet meer dan logisch dat ik na het afronden van de opleiding ben blijven plakken. 

Met mensen samenwerken, kijken hoe het beter kan en vervolgens ook écht actie ondernemen is iets waar ik mij binnen Trimension hard voor maak. Ik vind het leuk om mensen te helpen met het creëren van rust om vervolgens de juiste stappen te zetten. In moeilijke situaties helder blijven nadenken en tot (goede) besluiten komen, die ook nog realistisch en uitvoerbaar zijn, is tijdens crises één van de grootste uitdagingen. Dit is iets waar ik graag bij help!

Onze medewerkers

Contact

Trimension BV
Delftechpark 11
2628 XJ Delft
[Route met Google Maps]

Tel: 015 - 25 11 670
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster

© 2023 Trimension BV | KvK: 27232804 | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Disclaimer & Privacy | Cookies | Sitemap