Nederlands English
foto van Danny Exalto | Trimension

Danny Exalto

Trainer/Adviseur | Projectleider
Linkedin profiel .(JavaScript must be enabled to view this email address) 015-2511670

Iedere dag iets nieuws leren en mezelf ontwikkelen op allerlei vlakken: dat is wat ik wil. Ik ben dol op techniek en ben in staat om in korte tijd te leren hoe iets of een organisatie werkt. Praten over werk en hobby’s doe ik dan ook graag, want dat biedt me kansen om iets nieuws te leren. Daarnaast werk ik graag met mensen samen, want gedrag (individueel én in een groep) intrigeert me. Wat drijft hen en waarom? In mijn vrije tijd speel ik graag online strategische games in groepsverband met mensen over de hele wereld. Samen met hen op zoek gaan naar manieren om van andere groepen te winnen is daarin de uitdaging.

Deze drijfveren zie je ook terug in mijn manier van werken, ik kom in contact met allerlei mensen uit verschillende soorten organisaties rondom één centraal thema, namelijk crisisbeheersing. Als het een keer mis gaat, hoe kunnen jij en jouw collega’s de grondbeginselen van goed crisismanagement toepassen? De combinatie van mijn ruime ervaring en mijn drijfveren zet ik dolgraag in om deze vraag met jou en je collega’s samen te beantwoorden.

De afgelopen jaren ben ik ook enkele keren gedetacheerd geweest om een organisatie te ondersteunen op het gebied van veiligheid en crisisbeheersing. Dit brengt niet alleen die organisaties maar ook mijzelf veel plezier. Dus ik sta open om dit vaker te doen.

Ik kom graag eens een keer op de koffie om je organisatie te leren kennen en te kijken wat ik voor jou kan betekenen.
 

Onze medewerkers

Contact

Trimension BV
Delftechpark 11
2628 XJ Delft
[Route met Google Maps]

Tel: 015 - 25 11 670
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster

© 2023 Trimension BV | KvK: 27232804 | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Disclaimer & Privacy | Cookies | Sitemap