Nederlands English
foto van Arthur van Lohuijzen | Trimension

Arthur van Lohuijzen

Trainer/Adviseur | Projectdirecteur
Linkedin profiel .(JavaScript must be enabled to view this email address) 015-2511670

Wanneer ik tijdens een rondje wielrennen of op een muziekfestival de vraag krijg waarom ik al jaren bij Trimension werk, bestaat het antwoord meestal uit drie elementen:

  1. het gedreven en gezellige team dat altijd voor elkaar klaarstaat,
  2. de enorme vrijheid die ik heb om vanuit die basis steeds mijn eigen route in te slaan vanuit eigen interesses en
  3. de mogelijkheid bij verschillende organisaties aan concrete activiteiten en plannen te werken en te helpen met het verbinden van ervaring en expertise, binnen de eigen organisatie en in hun netwerk.

Mijn kracht ligt in het verbinden van mensen en hun belangen. Ik werk het liefst samen vanuit een sterke persoonlijke relatie en wederzijdse vertrouwensbasis; zo kom ik met mijn opdrachtgevers tot de beste resultaten. Ik maak die verbinding dagelijks in de crisisbeheersingsprojecten die ik vanuit Trimension vooral doe rondom complexe samenwerkingsvraagstukken (in netwerken en tussen generalisten en specialisten), trainingen, evaluatietrajecten en planvorming.

Mijn projecten hebben regelmatig een doorlooptijd van een aantal maanden en zijn gericht op implementatie van trainingservaringen en evaluatieresultaten voor toekomstige crisisinzet. Dit zijn projecten die me vragen snel te schakelen, tussentijds het proces bij te stellen en goed te begrijpen waar mijn opdrachtgever naartoe wil.

Daarnaast houd ik van inspelen op een acute hulpvraag waar ik vanuit mijn ervaring snel inhoudelijk op aansluit. Denk aan een spoedtraining voor een infectieziekteteam, gespreksleider zijn in bestuurlijke bijeenkomsten in de zorgketen of als procesbegeleider voor het actualiseren van een crisisplan.

Onze medewerkers

Contact

Trimension BV
Delftechpark 11
2628 XJ Delft
[Route met Google Maps]

Tel: 015 - 25 11 670
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster

© 2024 Trimension BV | KvK: 27232804 | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Disclaimer & Privacy | Cookies | Sitemap