Nederlands
Welkom op onze mobiele website.

Om alles te lezen over onze diensten, producten, opdrachtgevers en organisatie verzoeken wij u vriendelijk onze site met een tablet of groter scherm te bekijken.

Advies en Ondersteuning

We adviseren en ondersteunen u graag bij visie- en beleidsontwikkeling en planvormingstrajecten in crisisbeheersing. Ook kunnen we medewerkers detacheren.

Trimension adviseert praktisch en realistisch met kennis van zaken. Wij leveren expertise en projectmanagement-ondersteuning bij het ontwikkelen van crisismanagement binnen uw organisatie en bij het begeleiden van projectgroepen.

Advisering

Op grond van jarenlange expertise geven wij concrete adviezen die aansluiten op uw vragen. Bijvoorbeeld over de organisatiestructuur en taakinvulling maar ook over het organiseren, begeleiden en evalueren van opleidingen, trainingen en oefeningen. Daarnaast adviseren we over planvorming. Bijvoorbeeld door het uitvoeren van quick-scans of het implementeren van ‘lessons learned’.

Ondersteuning en begeleiding van projectgroepen

Trimension ondersteunt waar u zelf capaciteit te kort komt. Bijvoorbeeld bij het bedenken en opstellen van organisatiemodellen, calamiteitenplannen, bestrijdingsplannen, oefenbeleidsplannen, opleidings- en oefenprogramma’s en evaluatietrajecten. Ook begeleiden we projectgroepen bij OTO-activiteiten, fusies en verandertrajecten. We maken hierbij gebruik van onze ervaringen met andere organisaties.

Detachering

De trainers en adviseurs van Trimension beschikken over jarenlange kennis en ervaring in het voorbereiden van individuele medewerkers, diverse teams en hele organisaties op het optreden tijdens crises. Als u kiest voor detachering zorgen wij voor een goede match tussen de trainer/adviseur, uw organisatie en de uitdagingen waar u voor staat.

Onze klanten

Vragen

Aarzel niet en neem contact op.
Bel 015 25 11 670 of stuur een bericht.

Vragen?

Heeft u een vraag voor onze organisatie, bel dan 015 25 11 670 of stuur een bericht via onderstaand formulier.

Versturen
 • Sluiten ×
  Contact

  Trimension BV
  Delftechpark 11
  2628 XJ Delft
  [Route met Google Maps]

  Tel: 015 - 25 11 670
  E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

  Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster