Nederlands English
foto van Elly de Jong | Trimension

Elly de Jong

Bureaumanagement
Linkedin profiel .(JavaScript must be enabled to view this email address) 015-2511670

Binnen Trimension ben ik verantwoordelijk voor het algemene bureaumanagement en ben op die manier betrokken bij de interne organisatie, projectstructuur, personeelszaken en boekhouding. Net als in mijn privé leven met mijn man, (schoon- en klein-)kinderen en ruim 20 jaar in een nevenfunctie als fractievoorzitter binnen de gemeenteraad van Midden-Delfland, ligt de uitdaging voor mij vooral in het goed organiseren. Volop in het debat met goede dossierkennis, kennis van feiten en de organisatie. Maar vooral humor en waar nodig zelfspot, maken voor mij alles een stuk leuker.

Naast bureaumanagement heb ik ook actief meegewerkt aan het project voor de Europese Unie. Het was een leuke uitdaging om alles goed georganiseerd te krijgen: of je het nu hebt over reizen, projectmanagement of opnieuw wennen aan de Engelse taal. Het goed beheren van ons projectmanagementsysteem en het daarin bijhouden van alle projecten van Trimension blijft een uitdaging.

Sinds enkele jaren werk ik 24 uur in de week. De overige tijd van de week vul ik in met nevenactiviteiten. Eerst als mantelzorger en sinds de opstart van de COVID-19-vaccinaties ondersteun ik de GGD Haaglanden/Hollands Midden. Leuk werk en goed om ook de vele verschillende werkzaamheden van de GGD in Nederland eens te kunnen volgen.

Onze medewerkers

Contact

Trimension BV
Delftechpark 11
2628 XJ Delft
[Route met Google Maps]

Tel: 015 - 25 11 670
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster

© 2024 Trimension BV | KvK: 27232804 | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Disclaimer & Privacy | Cookies | Sitemap