Nederlands English
foto van Pien de Veen | Trimension

Pien de Veen

Trainer/adviseur | Projectmedewerker
.(JavaScript must be enabled to view this email address) 015 - 25 11 670

Perfectionistisch, sociaal en analytisch, dat is hoe anderen mij vaak omschrijven. Ik ben iemand die graag iedere dag iets nieuws leert en ernaar streeft om mijn werk iedere dag beter te doen. Ik hou ervan om alles tot in de puntjes uit te zoeken en te begrijpen om zo te achterhalen wat past bij jouw organisatie.

Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door crises. De complexiteit van en het brede scala aan crises maakt dat ik geboeid blijf. Ik vind het mooi om te zien hoe mensen in crisistijd samenkomen om het beste te maken van een lastige en vervelende situatie. Door een goede crisisrespons te organiseren kan erger worden voorkomen. Ik vind het dan ook fantastisch dat ik bij Trimension een bijdrage kan leveren aan het verbeteren hiervan.  

Tijdens de bachelor Security Studies en master Crisis and Security Management heb ik mij verdiept in diverse crisis- en veiligheidsvraagstukken. Na mijn master ben ik gedurende een jaar werkzaam geweest als crisismanagement adviseur. In deze functie heb ik bijgedragen aan OTO, evaluaties en onderzoek op het gebied van crisismanagement. Dankzij mijn opleidingen en werkervaring heb ik een brede basis betreffende het doorgronden en aanpakken van crisis- en veiligheidsproblematiek. Dit zet ik graag in om jouw crisisorganisatie naar een hoger niveau te tillen. Met name opdrachten waarbij ik veel kan schrijven, bijvoorbeeld evaluaties en planvorming, vind ik erg leuk om te doen.

Onze medewerkers

Contact

Trimension BV
Delftechpark 11
2628 XJ Delft
[Route met Google Maps]

Tel: 015 - 25 11 670
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster

© 2024 Trimension BV | KvK: 27232804 | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Disclaimer & Privacy | Cookies | Sitemap