Nederlands English
foto van Roel Derckx | Trimension

Roel Derckx

Trainer/Adviseur | Directeur
Linkedin profiel .(JavaScript must be enabled to view this email address) 015-2511670

Scherpe analyses, creatieve ideeën, enthousiasme en dat alles met een flinke dosis energie en humor. Dat ben ik, daarin ben ik op mijn best en daar beleef ik veel plezier aan. Zo ben ik in mijn werk en daarbuiten. Vroeger bijvoorbeeld met snelschaken en rugby, tegenwoordig vooral ultramarathons, trailrunning en triathlon. Verder, sneller, beter, daar hou ik van en die boost neem ik mee in mijn werk. Sinds 1999 werk ik daarom met heel veel plezier en voldoening als trainer en adviseur bij Trimension. Sinds 2007 ben ik daarnaast ook directeur binnen Trimension.

Goed doordachte resultaten, realistisch en uitvoerbaar. Daar zet ik me dagelijks voor in. Wanneer we die resultaten bereiken met intensieve samenwerking in een team, geniet ik daar nog eens extra van! Crisisbeheersing is mensenwerk en samen met anderen daarin vooruitgang boeken, geeft me veel voldoening. En ik hoor vaak dat mijn drive daarbij ook besmettelijk werkt voor anderen.

Mensen tools bieden voor de omgang met crises en hen helpen om daar goed en met zelfvertrouwen mee om te gaan: dat is voor mij de kern en dat motiveert me enorm. Samen in de praktijk ervaren dat je met gecoördineerde improvisatie tot veel meer in staat bent, dan je voor mogelijk houdt. Individueel, als team, als organisatie en samen in een netwerk. Mensen trainen in de benodigde competenties, waarmee ze onder lastige omstandigheden veerkrachtig ‘overeind’ kunnen blijven en kunnen uitblinken. Bij crises én in de hectiek van het normale werk.

Onze medewerkers

Contact

Trimension BV
Delftechpark 11
2628 XJ Delft
[Route met Google Maps]

Tel: 015 - 25 11 670
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster

© 2022 Trimension BV | KvK: 27232804 | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Disclaimer & Privacy | Cookies | Sitemap