Nederlands English

Partners

Trimension werkt onder andere samen met:

Trimension

Op het gebied van Business Continuity Management werken we samen met BCPI. BCPI is gespecialiseerd in continuïteitsplanning en levert daarvoor tevens ondersteunende software tools.

Trimension

Crisisbeheersing 2.0 is een online platform waar informatie en actueel nieuws op het gebied van crisisbeheersing en rampenbestrijding gedeeld wordt. Ook ons laatste nieuws is op de site en in de app te vinden.

Trimension

Het European Validation en Simulation Centre is specialist op het gebied van serious gaming, 3D simulaties en security consulting.

Trimension

Met HKV werken wij samen in projecten op het gebied van grootschalige overstromingen en evacuatie. Samen leveren we een ideale combinatie van technisch inhoudelijke én crisismanagement-expertise voor onze opdrachtgevers bij complexe scenario’s.

Trimension

International Management Forum (IMF) biedt een breed scala aan opleidingen op verschillende vakgebieden, zo ook op het gebied van crisismanagement. Wij werken met IMF samen voor de opleiding CrisisManageR.

Trimension

Inconnect bereidt functionarissen van de overheid en het bedrijfsleven voor op communicatie over risico’s en tijdens crisis. In samenwerking met Inconnect verzorgen wij opleidingen, trainingen en oefeningen op het gebied van crisiscommunicatie.

Trimension

Met Marfik werken wij samen op het gebied van crisismanagement in de luchtvaartsector. Marfik is specialist op het gebied van het oplossen van security vraagstukken.

Trimension

Met het Nederlands Adviesbureau Risicomanagement (NAR) werken wij samen op het grensvlak van risicomanagement en resilience engineering. Het NAR biedt advies- en interimdiensten, trainingen en software.

Trimension

Met PenCo werken we samen in de voedingssector en land- en tuinbouwsector. PenCo is gespecialiseerd in strategisch advies op het gebied van crisismanagement, (crisis)communicatie en publiciteit.

Trimension

In onze trainingen, oefeningen en advisering op het gebied van infectieziektebestrijding werken we intensief samen met Transmissible. Transmissible wordt geleid door Arnold Bosman; een expert publieke gezondheid met ruime ervaring bij diverse GGD-en, het RIVM en het European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC). Transmissible ontwikkelt competentietrainingen, serious games en audiovisuele producten voor public health professionals.

Trimension

Twinc is een advies- en trainingsbureau in communicatie en teamdynamica. Wij werken al jaren regelmatig samen met Twinc in opleidingen, trainingen en oefeningen voor onze klanten.

Onze medewerkers

Vragen

Aarzel niet en neem contact op.
Bel 015 25 11 670 of stuur een bericht.

Vragen?

Heeft u een vraag voor onze organisatie, bel dan 015 25 11 670 of stuur een bericht via onderstaand formulier.

Versturen
 • Sluiten ×
  Contact

  Trimension BV
  Delftechpark 11
  2628 XJ Delft
  [Route met Google Maps]

  Tel: 015 - 25 11 670
  E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

  Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster

  © 2024 Trimension BV | KvK: 27232804 | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Disclaimer & Privacy | Cookies | Sitemap