Nederlands English

Trimension en de onderwijssector

Met regelmaat komen onderwijsinstellingen in het nieuws die met een crisissituatie te maken hebben, bijvoorbeeld door zelfmoord van een leerling, examenfraude, geweld tussen studenten of een bomdreiging. Al deze situaties hebben zich recent voorgedaan en elk van de situaties is een bedreiging voor de veilige leeromgeving van leerlingen / studenten én medewerkers. Trimension helpt de onderwijssector om voorbereid te zijn op dit soort realistische en bedreigende scenario’s, om hierop adequaat te kunnen reageren.

Bij onderwijsinstellingen zien wij dat de fysieke veiligheid doorgaans prima in orde is. Ontruimingen worden regelmatig geoefend en de BHV organisatie is getraind om brandjes snel te blussen. Het spectrum van risico’s voor onderwijsinstellingen is echter breder dan fysieke risico’s. Gelukkig schenken onderwijsinstellingen steeds vaker aandacht aan de eigen aanpak bij diverse BHV-ontstijgende scenario’s.

Bij BHV-ontstijgende scenario’s valt te denken aan:

Veelgevraagde producten binnen de onderwijssector zijn:

Andere producten, waarvan enkele speciaal ontwikkeld zijn voor de onderwijssector, zijn: lerend evalueren, signaleren zorgwekkend gedrag en de bewustwordingssessie bestuurlijke dilemma’s.

Bekijk onze menukaart voor informatie over onze verschillende producten.

Meer informatie

Meer weten over specifieke producten met betrekking tot 'Onderwijs'? Ga naar ons algemene productoverzicht of neem contact op met:


Binnen 'Onderwijs' werkt Trimension onder andere voor:
Trimension werkt ook voor Fontys Hogescholen Trimension werkt ook voor VIAA Hogeschool

Onze medewerkers

Vragen

Aarzel niet en neem contact op.
Bel 015 25 11 670 of stuur een bericht.

Vragen?

Heeft u een vraag voor onze organisatie, bel dan 015 25 11 670 of stuur een bericht via onderstaand formulier.

Versturen
 • Sluiten ×
  Contact

  Trimension BV
  Delftechpark 11
  2628 XJ Delft
  [Route met Google Maps]

  Tel: 015 - 25 11 670
  E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

  Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster

  © 2024 Trimension BV | KvK: 27232804 | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Disclaimer & Privacy | Cookies | Sitemap