Nederlands
Welkom op onze mobiele website.

Om alles te lezen over onze diensten, producten, opdrachtgevers en organisatie verzoeken wij u vriendelijk onze site met een tablet of groter scherm te bekijken.

Netcentrisch Werken

Trimension biedt gecertificeerde trainers op het gebied van Netcentrisch Werken. Zo kunnen wij jouw bedrijf helpen om bijvoorbeeld het LCMS te implementeren en er vaardig mee te worden.

Producten

Netcentrisch werken

Trimension traint en adviseert organisaties op het gebied van netcentrisch werken. Steeds vaker zien we dat de traditionele, hiërarchische manier van informatie-uitwisseling niet meer voldoet aan de wens om zo effectief mogelijk een crisis te managen. Informatie komt via de traditionele lijnen binnen, verschillende teams verwerken dit en pas daarna wordt deze aangeboden aan een volgend team. Zo kan het vormen van een situatiebeeld een kwartier duren en duurt het vervolgens al snel meer dan een half uur voordat een tactisch team de informatie heeft vertaald naar een eigen beeld. Voordat een strategisch team met de informatie aan de slag kan, is de crisis al een uur verder en is de informatie verouderd en mogelijk incompleet geraakt.

Om de strijd aan te gaan met dit probleem, kan netcentrisch werken worden gebruikt. Bij deze methode van informatiemanagement worden actuele ontwikkelingen direct met meerdere interne en eventueel externe partners gedeeld. Dit draagt bij aan een compleet en real-time gezamenlijk beeld, waardoor betere besluitvorming kan plaatsvinden. Hierdoor zijn crisisteams in staat een crisis sneller en effectiever te managen.

LCMS

Het Landelijk Crisis Management Systeem is één van de tools die het mogelijk maakt om goed netcentrisch te werken. Als één van de early adapters, is Trimension vanaf het begin betrokken bij het gebruik van LCMS door verschillende organisaties. Wij verzorgen trainingen en oefeningen voor informatiefunctionarissen op alle niveaus, om hen te leren zo goed mogelijk gebruik te maken van de mogelijkheden van  het LCMS. Trimension heeft hiervoor meerdere door het IFV gecertificeerde trainers met brede ervaring in het uitrollen en aanleren van het gebruik van LCMS. Hierdoor leren onze klanten snel op eigen benen te staan.

Onze aandacht is gericht op de borging van het netcentrisch werken en het werken met LCMS in reguliere OTO-trajecten en oefeningen. Om onze trainingen zo goed mogelijk bij de realiteit aan te laten sluiten, richten wij onze trainingen en oefeningen zo praktisch mogelijk in. Dit doen wij altijd in overleg met onze opdrachtgevers en naar wens van onze deelnemers. Zo zorgen we er samen voor dat wanneer een crisis werkelijkheid wordt, onze opdrachtgevers goed voorbereid klaarstaan.

Ook trainen wij organisaties in het gebruik van het LCMS in aanloop naar een go-live test. Zo kunt u vol vertrouwen toewerken naar een optimale aansluiting bij de operationele LCMS omgeving van het IFV.

Onze medewerkers

Vragen

Aarzel niet en neem contact op.
Bel 015 25 11 670 of stuur een bericht.

Vragen?

Heeft u een vraag voor onze organisatie, bel dan 015 25 11 670 of stuur een bericht via onderstaand formulier.

Versturen
 • Sluiten ×
  Contact

  Trimension BV
  Delftechpark 11
  2628 XJ Delft
  [Route met Google Maps]

  Tel: 015 - 25 11 670
  E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

  Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster