Nederlands English

Trimension en BRZO-plichtige bedrijven

Trimension werkt nu voor diverse BRZO- en chemiebedrijven op plekken als de havens van Rotterdam en diverse industrieterreinen in Nederland. Het BRZO (Besluit risico's zware ongevallen) integreert wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsveiligheid, externe veiligheid en rampbestrijding in één juridisch kader. Doelstelling is het voorkomen en beheersen van zware ongevallen waarbij gevaarlijke stoffen betrokken zijn. Het BRZO stelt hiertoe eisen aan de meest risicovolle bedrijven in Nederland.

We merken dat de BRZO-bedrijven waar wij actief zijn vooral behoefte hebben aan basisvaardigheidstrainingen crisismanagement op tactisch en strategisch niveau. Vanwege de complexiteit die bij deze bedrijven komt kijken zijn de crisisplannen en het crisismanagement vaak heel specifiek ingedeeld. De brandweer- en BHV-oefeningen zijn vaak al goed ingeregeld bij dit soort bedrijven, echter zijn er toch genoeg voorvallen waarbij andere, meer tactische en strategische, aspecten komen kijken dan alleen de repressie/technische incidentafhandeling. 

Trimension kan onder andere ondersteuning bieden in het inzichtelijk maken van risico’s en de voorbereiding hierop. Daarnaast kunnen we je helpen met het inzichtelijk maken van de communicatielijnen tussen uw bedrijf en de hulpverleningsdiensten, maar ook tussen de buurbedrijven direct naast en in de omgeving van uw bedrijf. In een industriegebied heb je te maken met een hoge concentratie aan bedrijven (al dan niet met gevaarlijke stoffen). Zodra er iets mis gaat heeft dit al snel een (keten)effect op de bedrijfsvoering van meerdere bedrijven. Ten tijde van een incident zijn vaak de korte lijnen tussen buren van belang om snel en proactief te handelen.

Trimension organiseert trainingen en oefeningen voor BRZO- of chemiebedrijven op onder andere de volgende aspecten:

Meer informatie

Meer weten over specifieke producten met betrekking tot 'BRZO-plichtige bedrijven'? Ga naar ons algemene productoverzicht of neem contact op met:Binnen 'BRZO-plichtige bedrijven' werkt Trimension onder andere voor:

Onze medewerkers

Vragen

Aarzel niet en neem contact op.
Bel 015 25 11 670 of stuur een bericht.

Vragen?

Heeft u een vraag voor onze organisatie, bel dan 015 25 11 670 of stuur een bericht via onderstaand formulier.

Versturen
 • Sluiten ×
  Contact

  Trimension BV
  Delftechpark 11
  2628 XJ Delft
  [Route met Google Maps]

  Tel: 015 - 25 11 670
  E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

  Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster

  © 2024 Trimension BV | KvK: 27232804 | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Disclaimer & Privacy | Cookies | Sitemap