Nederlands English

Terugblik: Stedin crisismanager IT tweedaagse

18 April 2024Vorige week hebben collega's Ramon Luiten en Anne van Loon MSc een doeltreffende tweedaagse opleiding verzorgd voor vijf gloednieuwe crisismanagers IT van Stedin. Deze managers spelen een cruciale rol als verbindingspunt tussen de IT-organisatie en de crisisorganisatie van Stedin.

Gedurende deze intensieve opleiding zijn de crisismanagers op Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem ondergedompeld in de wereld van crisismanagement. Ze hebben niet alleen de opschalingsstructuur van de Stedin crisisorganisatie verkend, maar ook tactieken geleerd om effectief te communiceren en tactische adviezen te formuleren. Het hoogtepunt van de opleiding was een realistische crisissimulatie met een ransomware-scenario waarbij functionarissen uit het Stedin Crisisteam op locatie kwamen om te oefenen.

Het resultaat? Vijf doortastende crisismanagers die niet alleen de PBOB-methodiek beheersen, maar ook een dieper begrip hebben ontwikkeld van hun rol binnen de opschalingsstructuur en in staat zijn vanuit hun eigen expertise een tactisch advies op te stellen. En dat is nog niet alles! De opleiding heeft een mooie bijvangst opgeleverd: een versterkte samenwerking tussen IT en de crisisorganisatie van Stedin. Door samen te oefenen en elkaar beter te leren kennen, hebben beide partijen een waardevol inzicht gekregen in elkaars werkwijze en taal. Dit legt een stevige basis voor toekomstige samenwerkingen en successen!

Een prachtig voorbeeld van hoe deze opleiding niet alleen de individuele vaardigheden heeft aanscherpt, maar ook heeft bijgedragen aan het dichter bij elkaar brengen van de IT organisatie en de crisisorganisatie. Trots op onze deelnemers! 

DownloadDownload

Terug naar het nieuws overzicht

Onze medewerkers

Vragen

Aarzel niet en neem contact op.
Bel 015 25 11 670 of stuur een bericht.

Vragen?

Heeft u een vraag voor onze organisatie, bel dan 015 25 11 670 of stuur een bericht via onderstaand formulier.

Versturen
 • Sluiten ×
  Contact

  Trimension BV
  Delftechpark 11
  2628 XJ Delft
  [Route met Google Maps]

  Tel: 015 - 25 11 670
  E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

  Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster

  © 2024 Trimension BV | KvK: 27232804 | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Disclaimer & Privacy | Cookies | Sitemap