Nederlands English

Trimension heeft twee nieuwe vacatures!

17 February 2023Bij Trimension adviseren en trainen we de mensen die het verschil moeten maken als het spannend wordt. Of dat nou het crisisteam van een veiligheidsregio of ministerie is, de directie van een grote zorginstelling, een energiebedrijf, een waterschap of een vervoersbedrijf: wij begeleiden hen zodat ze er kunnen stáán op die momenten dat het er echt om gaat.

1) Vacature medior trainer/adviseur Crisisbeheersing en BCM.
Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in je werk? Heb je aantoonbare affiniteit met crisisbeheersing, bedrijfscontinuïteitsmanagement (BCM) en het trainen van mensen? Wil je werken bij een bedrijf met de allerleukste collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor meer informatie en voor solliciteren verwijzen we je door naar de vacaturepagina.

2) Vacature traineeship trainer/adviseur crisisbeheersing en BCM.
Ben je pas klaar met je studie en heb je misschien al wat eerste werkervaring? Heb je aantoonbare affiniteit met crisisbeheersing, bedrijfscontinuïteitsmanagement (BCM) en het trainen van mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor meer informatie en voor solliciteren verwijzen we je door naar de vacaturepagina.

Terug naar het nieuws overzicht

Onze medewerkers

Vragen

Aarzel niet en neem contact op.
Bel 015 25 11 670 of stuur een bericht.

Vragen?

Heeft u een vraag voor onze organisatie, bel dan 015 25 11 670 of stuur een bericht via onderstaand formulier.

Versturen
 • Sluiten ×
  Contact

  Trimension BV
  Delftechpark 11
  2628 XJ Delft
  [Route met Google Maps]

  Tel: 015 - 25 11 670
  E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

  Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster

  © 2024 Trimension BV | KvK: 27232804 | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Disclaimer & Privacy | Cookies | Sitemap