Nederlands English

Update ondersteuning COVID-19: Veerkracht in de tweede golf

2 October 2020De afgelopen maanden zijn bij veel organisaties, met name in de geneeskundige keten, nieuwe mensen aangenomen en is het bestaande personeelsbestand stevig op de proef gesteld. Zij moeten de komende tijd de blijvende inspanningen in het kader van de coronacrisis opvangen en voorkomen dat het reguliere werk hier blijvend door wordt belast. Daarnaast is uitrusten van de eerste golf bij de ervaringsdeskundigen niet altijd gelukt; zij moeten opnieuw in een hogere versnelling aan het werk. Tot slot staat ook de crisisorganisatie voor andere crisissituaties dan corona onder druk; is hier nog wel de benodigde draagkracht?

Crisisvaardigheden beheersen en kunnen presteren onder druk is belangrijk

Een deel van de nieuwe collega’s zal een beroep moeten doen op crisisvaardigheden om met de grillige praktijk van de corona-periode om te gaan of is specifiek aangenomen om in het geval van hoge druk zitting te nemen in een opschalings- of crisisteam. Daarnaast zien we bij iedereen een sterke behoefte om, ondanks de oplopende hectiek, toch zoveel mogelijk leerpunten uit de eerste golf op te pakken. Om onder druk te blijven presteren is soms hulp nodig.

Trimension helpt: snel, online en offline, gericht op de corona-praktijk
We helpen verschillende organisaties om in de ‘warme fase’ proactief en middels gecoördineerde improvisatie te anticiperen op de uitdagingen die de coronacrisis biedt. Het opleiden van nieuwe crisisfunctionarissen of het trainen van crisisvaardigheden voor nieuwe medewerkers hoort daar vanzelfsprekend bij. We benutten hierbij onze uitgebreide kennis en ervaring die is opgedaan in corona-evaluaties en -ondersteuning.

Hoe helpen wij?
Zowel online als ter plaatse, wanneer dit conform de geldende maatregelen kan, voeren we onder andere de volgende ondersteuning in de ‘warme fase’ uit:

Contact
Neem gerust contact op als je interesse hebt in bovenstaande vormen van OTO en ondersteuning!

Terug naar het nieuws overzicht

Onze medewerkers

Vragen

Aarzel niet en neem contact op.
Bel 015 25 11 670 of stuur een bericht.

Vragen?

Heeft u een vraag voor onze organisatie, bel dan 015 25 11 670 of stuur een bericht via onderstaand formulier.

Versturen
 • Sluiten ×
  Contact

  Trimension BV
  Delftechpark 11
  2628 XJ Delft
  [Route met Google Maps]

  Tel: 015 - 25 11 670
  E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

  Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster

  © 2020 Trimension BV | KvK: 27232804 | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Disclaimer & Privacy | Cookies | Sitemap