Nederlands English
foto van Anne van Loon | Trimension

Anne van Loon

Trainer/Adviseur | Projectleider
Linkedin profiel .(JavaScript must be enabled to view this email address) 015 - 25 11 670

Mijn interesse voor crisismanagement ligt in de diversiteit ervan: elke crisis is anders en brengt eigen uitdagingen met zich mee. Daarom vind ik werken bij Trimension zo leuk: de diversiteit aan klanten, het uitvoeren van meerdere projecten tegelijk en bezig zijn met veel verschillende soorten crisis maakt het werk heel dynamisch en uitdagend. Daarnaast staat kennis delen, ontwikkelen en ook plezier hebben binnen Trimension centraal en dat zie je terug in de gedrevenheid, behulpzaamheid en het enthousiasme van ons team.

Met mijn achtergrond als cybersecurity consultant combineer ik mijn kennis van het digitale domein met mijn kennis van crisismanagement. Het aantal digitale incidenten stijgt nog steeds en bijna dagelijks verschijnt in het nieuws een bericht over een organisatie die geraakt is. Veel van onze klanten hebben het besef dat het niet meer een kwestie is van of, maar wanneer ze geraakt worden. De gevolgen van zulke incidenten zijn minder tastbaar en dit soort crisis vraagt dan ook andere vorm van crisismanagement. Ik help onze klanten graag met het versterken van de crisisorganisatie wanneer een cybercrisis zich voordoet.

Ik geloof in ieders individuele krachten inzetten tijdens een crisis, om samen een ijzersterke crisisorganisatie te vormen. De kracht van samen is waarin ik geloof. Mensen verbinden en trainen in samenwerken is wat zorgt voor veerkracht en een krachtig team. Het is belangrijk om te weten wat je aan elkaar hebt; het vertrouwen dat je samen de crisis door goede banen kan leiden en op elkaar kunt vertrouwen en bouwen.

Onze medewerkers

Contact

Trimension BV
Delftechpark 11
2628 XJ Delft
[Route met Google Maps]

Tel: 015 - 25 11 670
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster

© 2024 Trimension BV | KvK: 27232804 | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Disclaimer & Privacy | Cookies | Sitemap