Nederlands English
foto van Kristian Tieman | Trimension

Kristian Tieman

Trainer/Adviseur | Projectdirecteur
Linkedin profiel .(JavaScript must be enabled to view this email address) 015-2511670

"Bad companies are destroyed by crisis. Good companies survive them. Great companies are improved by them." (Andrew Grove)

Ik help publieke en private organisaties om hun organisaties zo goed als mogelijk te laten functioneren als een noodsituatie ontstaat. Continuïteit van het werk, maar ook het zo goed als mogelijk laten functioneren van een tijdelijke crisisorganisatie is voor veel organisaties noodzakelijk en ambitieus. Als adviseur en trainer bereid ik deze organisaties voor op een crisissituatie. Dit doe ik onder meer door mee te denken over de organisatie-inrichting van deze tijdelijke organisatie, maar ook oefen- en trainingsactiviteiten te ontwikkelen en uit te voeren, zodat medewerkers voorbereid zijn op hun rol en door afspraken omtrent samenwerking te maken en vast te leggen. Een belangrijk element voor mij is om van (gesimuleerde) crises te leren. Het gaat namelijk altijd om de intrensieke vraag hoe je leert van positieve en negatieve ervaringen en het borgen van deze lessen. Leren gaat namelijk verder en is veel meer dan alleen het schrijven van een evaluatie.

Crisismanagement draait in mijn ogen om het wegnemen van oorzaken die leiden tot noodsituaties voor mens en organisatie en het reduceren van de gevolgen daarvan. We leven momenteel in een voortdurend wijzigend risicolandschap: er is sprake van toenemende intolerantie voor risico’s, druk van stakeholders, onophoudelijke media-aandacht waardoor reputatie snel kan afbrokkelen of de 'license to operate' in het geding komt. Alles wat een organisatie doet, ligt onder de loep. Bij de confrontatie met een crisissituatie, moet een organisatie haar mensen en middelen veiligstellen, de klantentevredenheid zien te behouden, het zorgvuldig opgebouwde imago handhaven en financiële en juridische consequenties voorkomen dan wel beperken. Samen met mijn collega’s die dezelfde passie delen op het gebied van crisismanagement, help ik graag.  

Onze medewerkers

Contact

Trimension BV
Delftechpark 11
2628 XJ Delft
[Route met Google Maps]

Tel: 015 - 25 11 670
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster

© 2021 Trimension BV | KvK: 27232804 | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Disclaimer & Privacy | Cookies | Sitemap