Nederlands English
foto van Leendert Vinck | Trimension

Leendert Vinck

Trainer/Adviseur | Directeur
Linkedin profiel .(JavaScript must be enabled to view this email address) 015-2511670

Leren ‘overleven’ in een crisisrol: dat leer ik anderen, maar is mijzelf ook niet vreemd. Ik zoek steeds naar samenwerking, leiding geven, actie en spanning. Dat zie je terug in mijn opleiding aan de Koninklijke Militaire Academie en mijn tijd bij Defensie als beroepsofficier, maar ook in mijn huidige rol. Ik ben een zeer ervaren en breed inzetbare crisismanagementexpert en –trainer. Mijn kracht zit vooral in mijn strategische blik, het vermogen om de kracht bij anderen aan te boren, het samensmeden van individuen tot een team en het zoeken naar hoe het wél werkt. Ik geniet als ik samen met anderen onze doelen kan bereiken.

Ik heb een scherp oog voor de (veer)kracht en kwetsbaarheid van de mens. Als “crisiscoach” en trainer zoek ik samen met de mensen die aan mij zijn toevertrouwd naar een begaanbaar, praktisch toepasbaar en down-to-earth pad waarin leiding en improvisatie hand in hand gaan. Dit doe ik tijdens mijn werk, én als (mental) coach op het hockeyveld. Ik train en coach individuen en teams vanuit een “handle-with-care”-benadering (als NLP Master-Practitioner) óf provocatief als “drill-sergeant” (als ex-reserve kolonel en beroepsofficier).

Door te werken met mij kun je je crisisrol met meer zelfvertrouwen en motivatie uitvoeren en ben je zelfbewust over je eigen inbreng en functioneren. Als adviseur denk ik graag met je mee over hoe je crisismanagement het best kunt inpassen in je eigen team, organisatie en werkcultuur. Om dat op  natuurlijke en comfortabele wijze toe te passen in plannen, opleidingen, trainingen en oefeningen en in daadwerkelijke crisissituaties!

Onze medewerkers

Contact

Trimension BV
Delftechpark 11
2628 XJ Delft
[Route met Google Maps]

Tel: 015 - 25 11 670
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster

© 2024 Trimension BV | KvK: 27232804 | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Disclaimer & Privacy | Cookies | Sitemap