Nederlands English
foto van Leonie Verbruggen | Trimension

Leonie Verbruggen

Trainer/Adviseur | Projectleider
Linkedin profiel .(JavaScript must be enabled to view this email address) 015-2511670

Mijn affiniteit met veiligheid komt voort uit mijn interesse in criminaliteit, rampen en crises. Dat heeft er van jongs af aan ingezeten maar kwam pas later tot uiting. Het begrijpen van hoe en waarom een crisis ontstaan en daarop te anticiperen zie ik als een uitdaging. Ik zie crisisbeheersing als een kans om je als persoon of organisatie voor te bereiden om de mogelijke risico’s die kunnen ontstaan.

Van nature denk ik in risico’s en in praktische oplossingen. Mijn studie Integrale Veiligheidskunde heeft dit de afgelopen drie jaar verder aangevuld. Graag wil ik mij hierin verder ontwikkelen tijdens mijn werkzaamheden als leerarbeidsplaatsstudent bij Trimension.

Naast het bovengenoemde kan ik goed waarnemen en kritische vragen stellen. Ook vind ik het erg interessant om te onderzoeken hoe en waarom mensen op een bepaalde manier denken en werken. Naar mijn idee leer je het meeste door te luisteren naar anderen, je eigen gedachten weet je immers al.

Ik kijk er erg naar uit mijn kwaliteiten en vaardigheden verder te ontwikkelen op gebied van crisisbeheersing en het verkrijgen van nieuwe inzichten. Door de verscheidenheid van opdrachtgevers is deze werkplek hier uitstekend voor. Ik kom graag tot de kern van een probleem en ik ben mij bewust van alle gevolgen. Trimension werkt zoals ik het ook graag zie: voorbereid aan de slag gaan!

Onze medewerkers

Contact

Trimension BV
Delftechpark 11
2628 XJ Delft
[Route met Google Maps]

Tel: 015 - 25 11 670
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster

© 2022 Trimension BV | KvK: 27232804 | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Disclaimer & Privacy | Cookies | Sitemap