Nederlands English
foto van Leonie Verbruggen | Trimension

Leonie Verbruggen

Trainer/Adviseur | Projectleider
Linkedin profiel .(JavaScript must be enabled to view this email address) 015-2511670

De veiligheidswereld heb ik altijd al interessant gevonden: van mijn voorkeur voor series en documentaires tot het uiteindelijk kiezen voor mijn studie Integrale Veiligheidskunde en mijn baan als trainer en adviseur in crisismanagement.

Inmiddels werk ik alweer een aantal jaar bij Trimension en haal ik nog steeds veel voldoening uit het werken voor verschillende opdrachtgevers en sectoren. Eén van de leukste dingen van dit werk vind ik de diversiteit aan deelnemersgroepen en soorten projecten. Of het nu een ziekenhuis, een overheidsinstelling, een netbeheerder of drinkwaterorganisatie is, crisismanagement is bij allemaal essentieel en ik word enthousiast van de steeds veranderende (crisis)omgeving.

Als trainer en adviseur heb ik niet de illusie dat ik alles weet en ik maak daarom ook dankbaar gebruik van de expertise van opdrachtgevers, deelnemers en collega’s om samen tot mooie dingen te komen. Wat je van mij kunt verwachten in de samenwerking is een heldere taakverdeling en voldoende ruimte om samen naar een eindproduct toe te werken. Ik zet mijn organisatorisch vermogen aan de voorkant graag in zodat we de dezelfde verwachtingen van een training of van advieswerk hebben. Als de verwachtingen eenmaal helder zijn kunnen we ons daarna focussen op de inhoud om tot een goed eindresultaat te komen. In mijn trainingen maak ik graag gebruik van werkvormen en geef ik deelnemers de ruimte om hun eigen input te geven, onderlinge vragen te stellen en kennis uit te wisselen.

Ik kan mij voorstellen dat het naast leuk, voor veel deelnemers ook spannend kan zijn om te trainen en te oefenen in een rol die ze in sommige gevallen niet vaak vervullen. Ik creëer daarom graag samen met de deelnemers een fijne en bovenal veilige leeromgeving. Zodat zij in een veilige omgeving (zelf)vertrouwen, ervaring en kennis op doen. Wanneer een crisis zich aandient doe je het uiteindelijk met elkaar en wil je hierop terug kunnen vallen.

Tijdens het aanleren van crisismanagementvaardigheden en -tools word ik vooral enthousiast van de onderwerpen crisiscommunicatie, digitale weerbaarheid, e-learning en natuurlijk het organiseren van onze jaarlijkse crisisexpertsessie.

Onze medewerkers

Contact

Trimension BV
Delftechpark 11
2628 XJ Delft
[Route met Google Maps]

Tel: 015 - 25 11 670
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster

© 2024 Trimension BV | KvK: 27232804 | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Disclaimer & Privacy | Cookies | Sitemap