Nederlands English
foto van Steven Siccama | Trimension

Steven Siccama

Trainer/Adviseur | Projectmedewerker
Linkedin profiel .(JavaScript must be enabled to view this email address) 015 - 25 11 670

Mijn fascinatie voor crises komt voort uit mijn interesse voor politiek. De beroemde politicoloog Harold Lasswell stelde ooit dat politieke wetenschap draait om de fundamentele vraag “Who gets what, when and how?”. Na mijn bachelor politicologie (specialisatie in Internationale Betrekkingen en Organisaties) kwam ik er tijdens mijn master Crisis and Security Management achter dat crisismanagement gaat over de vergelijkbare vraag ‘Wie doet wat, wanneer en hoe?’.

Een professioneel crisisteam kan immers pas optimaal functioneren wanneer men ordentelijk te werk gaat en ook voldoende begrip heeft van de oorzaken en gevolgen van handelingen. Aangezien crisismanagement gebaat is bij een gedifferentieerde aanpak, is een goed begrip van maatschappelijke en politieke ontwikkelingen essentieel om een effectieve crisisaanpak volgens de all-hazard approach te formuleren. Als politieke junkie heb ik enorm veel verstand van dergelijke ontwikkelingen en de invloed op uw organisatie. Ofschoon ik mij voor Trimension enkel inzet voor Nederlandse opdrachtgevers, kijk ik ook naar internationale ontwikkelingen en best practices.

Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om mijn inzichten met anderen te delen. Met mijn achtergrond in het Leidse studentenleven ben ik dol op sociale interactie. Deze sociale insteek zal ertoe leiden dat jouw organisatie optimaal kan profiteren van mijn advies en trainingen: ik ben pas tevreden als u dat bent!

Onze medewerkers

Contact

Trimension BV
Delftechpark 11
2628 XJ Delft
[Route met Google Maps]

Tel: 015 - 25 11 670
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster

© 2023 Trimension BV | KvK: 27232804 | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Disclaimer & Privacy | Cookies | Sitemap