Nederlands English
foto van Steven van Campen | Trimension

Steven van Campen

Senior trainer/adviseur
Linkedin profiel .(JavaScript must be enabled to view this email address) 015 - 25 11 670

Nieuwsgierig, blij en gestructureerd, zo typeren anderen mij vaak. Ik haal voldoening uit het oplossen van problemen en het helpen van mensen. Zo ben ik als ontwerper en ingenieur in de wereld van crisisbeheersing en rampenbestrijding terecht gekomen.

Regelen dat een project een succes wordt, vind ik heerlijk. Daarbij zijn de doelen en de visie leidend en de manier om daar te komen flexibel. Ik heb veel ervaring met het faciliteren en leiden van nationale en internationale oefeningen, train-de-trainer-cursussen, trainingen en verschillende onderzoeksprojecten. Innovaties binnen het crisis management domein maken mij enthousiast, maar ik hou wel een positief kritisch oog voor hun praktische toepasbaarheid. Ik word net zo enthousiast van koken, klussen, theater en wandelen in de natuur.

Het vak van trainer en oefenleider vind ik machtig interessant. Hoe zorg je ervoor dat iedereen alle leer- en trainingsdoelen duurzaam behaalt? Liefst op een leuke, interactieve manier? En het liefst ook nog met specifieke feedback en aandacht voor persoonlijke groeimogelijkheden? Ik maak graag gebruik van een goed doordacht lesplan, persoonlijke ontwikkelingsdoelen en een scala aan trainingsmethoden en -materialen. Ik heb bijvoorbeeld ervaring met EmergoTrain System, moderne virtual reality en simulatie tools, praktijkoefeningen en dynamische presentatietechnieken.

Onze medewerkers

Contact

Trimension BV
Delftechpark 11
2628 XJ Delft
[Route met Google Maps]

Tel: 015 - 25 11 670
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster

© 2024 Trimension BV | KvK: 27232804 | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Disclaimer & Privacy | Cookies | Sitemap