Nederlands
Welkom op onze mobiele website.

Om alles te lezen over onze diensten, producten, opdrachtgevers en organisatie verzoeken wij u vriendelijk onze site met een tablet of groter scherm te bekijken.

Didactiek

In onze manier van werken, staan vijf uitgangspunten centraal:

Wat mensen leren, moet praktisch toepasbaar zijn

Onze modules richten zich op praktisch toepasbare kennis en vaardigheden, waar medewerkers echt wat aan hebben. Niet alleen tijdens crises, maar ook in hun dagelijkse werkzaamheden. Dit stimuleert de motivatie van medewerkers en de dagelijkse organisatie wordt er veerkrachtiger door. Zo wordt de kans op escalatie van incidenten beperkt.

Ontwikkelen van een lerende organisatie

Wij vinden het belangrijk dat medewerkers meerdere momenten per jaar met het onderwerp ‘crises’ bezig zijn. Dan leren ze er het meest van. Liever meerdere kortere activiteiten dan eens per jaar één lange activiteit. Activiteiten hoeven niet per se complete modules te zijn. Het lezen van een artikel, een stage, een uitwisseling of het deelnemen aan een intervisie of symposium is net zo belangrijk. Echte incidenten en crises zijn natuurlijk bij uitstek unieke gelegenheden om ervaring op te doen.

Vergroten van veerkracht, motivatie en zelfvertrouwen

Onze modules stimuleren nadrukkelijk de veerkracht, motivatie en het zelfvertrouwen om tijdens crises op te treden. Medewerkers zien een crisis daardoor als kans. We sluiten aan op de behoeften van deelnemers en we maken ze enthousiast om zich te ontwikkelen. Dat doen we door niet alleen te focussen op verbeterpunten, maar juist ook door te benadrukken wat al goed gaat.

Werken vanuit realistische verwachtingen

In onze modules bieden we de deelnemers haalbare doelstellingen. We houden rekening met de voor hen beschikbare randvoorwaarden. We evalueren vanuit realistische verwachtingen. We gaan niet uit van een utopisch niveau dat alleen haalbaar is voor fulltime crisismanagers die 365 dagen per aan OTO en daadwerkelijk optreden besteden. Zo nemen wij deelnemers en hun inspanningen serieus en voorkomen we demotivatie.

Aansluiting maken met Personeel en Organisatie (P&O)

Veel competenties zijn zowel in het dagelijks werk als tijdens crisis relevant. Wij zoeken daarom zoveel mogelijk aansluiting tussen de reguliere activiteiten vanuit P&O en de activiteiten vanuit crisisbeheersing. De inspanningen die mensen verrichten binnen de modules waarderen we ook vanuit persoonlijke ontwikkelplannen en functionerings- en beoordelingsgesprekken. Daarnaast houden we bij intakes voor opleidingen zo veel mogelijk rekening met benodigde competenties voor crises.

Onze medewerkers

Vragen

Aarzel niet en neem contact op.
Bel 015 25 11 670 of stuur een bericht.

Vragen?

Heeft u een vraag voor onze organisatie, bel dan 015 25 11 670 of stuur een bericht via onderstaand formulier.

Versturen
 • Sluiten ×
  Contact

  Trimension BV
  Delftechpark 11
  2628 XJ Delft
  [Route met Google Maps]

  Tel: 015 - 25 11 670
  E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

  Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster