Nederlands English

Terugblik op juni

29 June 2022De tijd vliegt voorbij en voor je het weet, zitten we alweer op de helft van 2022. Een mooi moment om terug te blikken, in het bijzonder op de hoogtepunten uit de maand juni. Naast gave uitvoeringen en introductie van nieuwe producten, hebben we ook een fantastische dag gehad tijdens onze jaarlijkse Crisis Expert Sessie.

Bij de Crisis Expert Sessie nodigen we onze opdrachtgevers uit voor een middag om kennis op te doen, maar vooral om te netwerken met elkaar. Dit jaar stond onze sessie in het teken van risico’s van de toekomst. Meer dan 50 opdrachtgevers van verschillende organisaties sloten aan. De sprekers die dit jaar hun kennis hebben gedeeld met de organisaties waren:

We willen graag de sprekers en alle opdrachtgevers bedanken voor hun komst en het delen van de eigen risico’s en inzichten!

Deze maand zijn we bovendien druk aan de slag met CoPI-trainingen bij Stedin. In totaal trainen we 52 Incident Coördinatoren (IC's) hoe ze ter plaatse moeten samenwerken met de verschillende disciplines binnen de Veiligheidsregio. Dit doen we voor de verschillende onderdelen: Laagspanning/Middenspanning, Hoogspanning en Gas. De IC's gaan samen met de Officieren van Dienst aan de slag met scenario's en besluitvorming door middel van de beproefde BOB-methodiek.

Ook willen we deze maand extra aandacht schenken aan de nieuwe opleiding Coördinator Scenariodenken, waarin we crisisfunctionarissen opleiden in de volledige procesbegeleiding van scenariodenken. Benieuwd geworden? Download via de onderstaande link de brochure en lees meer!

DownloadDownload

Terug naar het nieuws overzicht

Onze medewerkers

Vragen

Aarzel niet en neem contact op.
Bel 015 25 11 670 of stuur een bericht.

Vragen?

Heeft u een vraag voor onze organisatie, bel dan 015 25 11 670 of stuur een bericht via onderstaand formulier.

Versturen
 • Sluiten ×
  Contact

  Trimension BV
  Delftechpark 11
  2628 XJ Delft
  [Route met Google Maps]

  Tel: 015 - 25 11 670
  E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

  Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster

  © 2024 Trimension BV | KvK: 27232804 | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Disclaimer & Privacy | Cookies | Sitemap