Nederlands English

Trimension is drie gecertificeerde trainers netcentrisch samenwerken (LCMS) rijker!

17 July 2018Steeds vaker krijgen wij van onze opdrachtgevers vragen over netcentrisch werken. Zowel bij opleidingen, trainingen en oefeningen als bij adviesvraagstukken. Daarom hebben we ons team van gecertificeerd netcentrisch werken trainers uitgebreid.

Onze collega’s Marcel, Anouk en Ramon waren midden juli in Arnhem te vinden voor de Train-de-trainer opleiding netcentrisch werken. In een meerdaagse training zijn onze collega’s opgeleid tot gecertificeerd trainers netcentrisch (samen)werken bij het Instituut Fysieke Veiligheid. Hierdoor kunnen niet alleen Chris, Arthur en Stefan helpen wanneer je netcentrisch wil gaan samenwerken, maar hebben we nu zes trainers/adviseurs om in te zetten!

Samen met de andere deelnemers zijn we in de inhoud van het netcentrisch werken gedoken. Hierbij hebben we ook gekeken naar het proces van implementatie. Hoe houd je bijvoorbeeld rekening met de mens (de medewerker, de cultuur & het vertrouwen), de organisatie, de leiding & coördinatie en uiteindelijk de techniek (LCMS)? Het waren leuke en leerzame dagen.

Meer lezen over netcentrisch werken? Klik dan op deze link. Hier lees je waar je de netcentrische manier van werken voor kunt gebruiken. Ook staat hier wat uitleg over het Landelijk Crisis Management Systeem (LCMS) en waar wij bij kunnen helpen wanneer je – bijvoorbeeld met het LCMS – netcentrisch wilt gaan werken. Dit kan onder andere zijn in het begin van een implementatietraject, bij het (maatwerk) opleiden van informatiefunctionarissen tot interactieve vaardighedentrainingen in LCMS. Hiernaast kunnen wij ook van dienst zijn bij het evalueren van het informatiemanagementproces bij bijvoorbeeld incidenten of een grote (systeem)test.

Meer weten? Contact opnemen kan natuurlijk altijd! Je kan bellen naar 015 25 11 670 en vragen naar onze gecertificeerde trainers. Als je op de namen van onze trainers klikt, kan je ook het mailadres vinden waarop zij te bereiken zijn.

Terug naar het nieuws overzicht

Onze medewerkers

Vragen

Aarzel niet en neem contact op.
Bel 015 25 11 670 of stuur een bericht.

Vragen?

Heeft u een vraag voor onze organisatie, bel dan 015 25 11 670 of stuur een bericht via onderstaand formulier.

Versturen
 • Sluiten ×
  Contact

  Trimension BV
  Delftechpark 11
  2628 XJ Delft
  [Route met Google Maps]

  Tel: 015 - 25 11 670
  E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

  Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster

  © 2022 Trimension BV | KvK: 27232804 | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Disclaimer & Privacy | Cookies | Sitemap