Nederlands English

Nieuwe gecertificeerde trainer/adviseurs op het gebied van netcentrisch werken!

28 September 2022Vorige week zijn vijf nieuwe trainers/adviseurs door het NIPV gecertificeerd als trainer op het gebied van netcentrisch werken (NCW). Dit betekent dat ze beschikken over de benodigde kennis van het netcentrisch werken en voldoen aan de kwaliteitseisen van het NIPV om onze opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarnaast zijn ze aangesloten op de landelijke ontwikkelingen van het netcentrisch werken en de ondersteuning daarvan door het Landelijk Crisis Management Systeem (LCMS). Als Trimension zijn we natuurlijk ontzettend trots op de nieuwe leden van ons NCW-team! Anne, Max, Myrna, Steven en Steven (ja het zijn er twee) staan te popelen om in gesprek te gaan over de toepassing van NCW binnen jouw crisisorganisatie! Wat kan Trimension voor jouw organisatie betekenen op het gebied van NCW? De trainers vertellen het in hun eigen woorden:

Anne van Loon
Netcentrisch werken vergt een cultuuromslag in uw organisatie: het is een manier van informatiemanagement die door de hele organisatie gedragen moet worden. Netcentrisch werken implementeren is dan ook erg afhankelijk van de al bestaande cultuur en werkwijze binnen uw organisatie. Op basis van uw wensen kijken we samen naar de beste manier om netcentrisch werken in uw organisatie te implementeren.

Max Mutsaers
Wij kunnen jouw organisatie helpen met het aangaan van de cultuurverandering die NCW met zich meebrengt. Het draait om de mensen, van directie tot en met de ‘werkvloer’, die de opbrengsten voor zowel hun eigen werk als dat van de organisatie helder moeten hebben. Belangrijke punten hierin zijn het verankeren van de positie van informatiemanagement en het creëren van een informatiecultuur waarin aannames kunnen worden bevraagd. Wij helpen met het vinden van een passende oplossing voor jouw organisatie gebaseerd op onze expertise en de succeservaringen bij andere opdrachtgevers. Ik ga graag met je in gesprek om de mogelijkheden te verkennen!

Myrna van Doorn
Netcentrisch werken wordt gezien als een effectievere en efficiëntere manier van informatiemanagement. Om deze werkwijze te kunnen laten slagen is het van belang dat de ‘hoe’, ofwel de invulling, van de netcentrische werkwijze goed past bij de organisatie. Wij gaan dan ook graag aan de slag om gezamenlijk op zoek te gaan naar een vorm die voor jouw organisatie werkt. Het introduceren en implementeren van netcentrisch werken heeft immers de meeste kans tot slagen wanneer deze werkwijze organisatiebreed gedragen wordt.

Steven Siccama
Ik kan er vanuit een brede visie op crisismanagement voor zorgen dat NCW wordt geïmplementeerd. Want – in tegenstelling tot wat soms wordt gedacht – is NCW veel meer dan het Landelijk Crisismanagement Systeem (LCMS) alleen. Zo moet voor een succesvol implementatieproces onder andere het informatieproces binnen de organisatie op orde zijn, de toegevoegde waarde van de netcentrische werkwijze bij iedereen bekend zijn en is er voldoende praktijkervaring nodig met LCMS. Bovendien is het belangrijk om de processen leiding en coördinatie goed aan te laten sluiten of het informatiemanagement en andersom.

Steven van Campen
De uitdaging van netcentrisch werken ligt voor mij in de afstemming tussen de organisatie, nieuwe processen, de techniek en de mens. Ik vind het mooi om samen een maatwerk oplossing te bedenken, te testen, te trainen en succesvol uit te rollen. Geen one-size-fits-all, maar een moderne manier van informatiemanagement op meerdere niveaus, die echt past bij uw organisatie. De ervaring van het Trimension team met NCW bij veel verschillende organisaties maakt mij enthousiast. 

Terug naar het nieuws overzicht

Onze medewerkers

Vragen

Aarzel niet en neem contact op.
Bel 015 25 11 670 of stuur een bericht.

Vragen?

Heeft u een vraag voor onze organisatie, bel dan 015 25 11 670 of stuur een bericht via onderstaand formulier.

Versturen
 • Sluiten ×
  Contact

  Trimension BV
  Delftechpark 11
  2628 XJ Delft
  [Route met Google Maps]

  Tel: 015 - 25 11 670
  E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

  Trimension op Twitter - opent in een nieuw venster Trimension op LinkedIn - opent in een nieuw venster Trimension op crisisbeheersingnederland.nl - opent in een nieuw venster

  © 2023 Trimension BV | KvK: 27232804 | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Disclaimer & Privacy | Cookies | Sitemap